Christianshavnermilen – maj 2023

Mandag den 15. maj 2023 afviklede vi anden afdeling af Christianshavnermilen 2023. Det var en varm dag, og vejrudsigten varslede regn. Det blev til nogle enkelte dråber omkring kl. 17, men den trykkende stemning lettede, så vi havde atter skønt løbevejr med sol og mild vind.

406 løbere gennemførte løbet – lidt færre end i april. Måske var der nogle, der havde trætte ben oven på Copenhagen Marathon dagen før?

Endnu en gang tak til alle for at stille op til start efter forventet sluttid – starten blev afviklet glidende, og det var et dejligt syn at se så mange mennesker løbe afsted på en gang. Vi har delt en video af starten på Facebook og Instagram. Løberne kom også i mål på bedste vis – og dejligt at så mange løbere blev hængende ved mål og heppede på de, der efterfølgende kom i mål.

Hurtigste mand var denne gang Frederik Fürstenberg Böll i tiden 25:46, tre hundrededele af et sekund hurtigere end Simon Holsts tid fra april. Vi glæder os til den dag, hvor de begge møder op, så vi kan se, hvem der vinder, når de presser hinanden.

Hurtigste kvinde var igen Louise Kjærulff Tietze, endnu en gang i ny PR i tiden 26:50. Karina Klok haler dog ind, denne gang også i ny PR på 26:56.

Vi minder om, at der ved hvert løb er lodtrækningspræmier – kig forbi teltområdet efter løbet for at se, om du er en af de heldige vindere – præmierne er sponsoreret af Simply Chocolate. Ved samme lejlighed kan man også få et stykke frugt sponsoret af Rema 1000 på Kastrupsvej. Og så er det ellers bare med at give den gas, så man får en podieplads i forbindelse med løbet i oktober, for her kan vi løfte sløret for, at præmierne er sponsoret af Kaiser Sport & Ortopædi.

Vi har stadig plads til flere løbere, så del gerne i jeres netværk – det er muligt stadig at købe startnummer til hele serien og til de enkelte løb.

Vi ses igen mandag den 12. juni 2023, starten går kl. 18.30.

Resultater fra de enkelte løb og den samlede stilling kan ses på Race Result – resultater. Resultaterne er tilgængelige, straks man er i mål, dvs. mens løbet stadig er i gang.

Billeder af Henrik Madsen kan ses HER.