Mandag den 14.maj blev årets anden løb i rækken af Christianshavnermile afholdt. Løbet var nummer 176 i rækken af løb i den 26 .sæson siden det første løb i maj måned 1993.
Også denne gang var vi heldige med vejret – rent sommervejr, næsten vindstille, diset sol og ca 21 grader ved starten af løbet – så måske en lun affære for mange.

626 løbere kom i mål, fordelt med 267 kvinder og 359 mænd. Der var denne dag meget skarp konkurrence fra flere sider – mange løb marathon dagen før, der var fodboldfinale med Brøndby og FC Midtjylland i flimmeren, ishockey og det flotte vejr trak også nogen – men det var mændene der blev væk, næsten samme antal kvinder som ved det første løb.

Mette Riis fra kvinder 50-59 år var denne gang hurtigst med tiden 32,20 – hos mændene var Rasmus Vidø hurtigst med 26,09 – men varmen lagde en dæmper på tempoet – så der var denne gang ikke en eneste ny på Top 10 listerne.

Der var denne gang helt usædvanlig få løbsjubilæer: 25 løb til Henrik Møllevang og Lars Krandorff.

Desværre var der også denne gang en del kvinder der løb sammen med mændene – vi skal kraftigt opfordre alle til at stille op i den rigtige start – mænd kl. 18.30 og kvinder kl. 18.40. Det er meget generende når resultatlisten skal laves. Husk at hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start.
Husk også altid at startnummeret altid skal sidde på brystet og ikke på ryggen eller låret.

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året, og være tilmeldt serien.

Der blev udtrukket 15 vindere af gavekort på 200 kr. til Green Mango – stor tak til Mathias fra Green Mango for doneringen.

Der var nogle der efter løbet ledte efter et headset – dette er nu fundet – skriv til ovenstående.
Den løber der efter løbet blev dårlig, er kommet til hægterne igen – han var dehydreret.

Lidt reklame for et andet af klubbens løb. Ørestadsløbet finder sted onsdag den 20.juni kl. 18.30 med 10 km og 1/2 maraton på meget naturskønne ruter på Fælleden, Valby, Hvidovre med start og mål ved Fields.
Tilmelding kan ske nu hos www.events4u.dk

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Billeder fra Henrik Madsen kan ses HER

På gensyn til næste løb der er den 4.juni kl. 18.30