Som i de forrige mange år, blev der afholdt Danske mesterskaber inde for ungdom i hallen i Skive, i weekenden 5.-6.marts.
Amager AC har i år et hold på 10 atleter klar sammen med 3 trænere og nogle forældre.
Følg med nedenstående. OPDATERET SIDST SØNDAG KL 16:09

Du kan se resultater HER

Drenge 18/19 år,60m hæk.Første atlet i aktion for klubben var Villads Clausen på 60m hæk, det var første gang at han skulle løbe over hække på 99cms højde. Han fik en god start og kom ind i tiden 9,54 og det rakte til en finaleplads senere på dagen. I finalen gik det endnu bedre da Villads efter en rigtig god start, og kort før mål lå Villads til en bronzemedalje men blev slået med kun 13/100 dele. Som trøst fik han en en ny forbedring af sin PR med tiden 9,39.

Drenge 20/22 år, stangspring. Her havde vi Kristian Kolbye til start i stangspring. Kristian kommer over højden 3,80m i første forsøg og over 4,00m i andet men ved højden 4,20 river han ned tre gange og det resultat giver en bronzemedalje.

Piger 14/15 år, 800m. Helena Ring fik her sin debut ved DMU. Det var på 800m hvor Helena deltog i B heatet, her fik hun en god start helt fremme i fremme i feltet men efter 400m begyndte benene at blive tunge og hun endte på en 5. plads i heatet med tiden 2.32,91 hvilket er PR indendørs og hendes næstbedste tid både ude og inde.

Drenge 18/19 år, 800m. Thor Skifte deltog ligeledes på 800m og disponerede sit løb rigtig fint, på næstsidste langside ville Thor forbi den tredje placerede løber men denne trækker ud i det samme og spærrer vejen og Thor kommer i mål i PR tiden 2.00,93 hvilket er en forbedring med 82/100 dele.

Piger 14/15 år, 200m. Mathilde Yttesen stillede til start på 200m med bedste tilmeldingstid af alle og havde selv store forventninger til løbet. Hun fik en lidt skidt start men da hendes tætteste konkurrent fik en perfekt start var det svært at hente hende og Mathilde løber ind på finaleheatets 2.plads og ender på en samlet 3. plads og dermed Mathildes første medalje til et DMU og klubbens anden til årets DMU inde.

image

Piger 20/22 år, højdespring. Sandra Christensen er i DMU sammenhæng den mest erfarne atlet fra klubben, som er med ved disse mesterskaber. Efter en skadesperiode uden konkurrencer er Sandra nu for anden uge i træk med ved mesterskaber. I sidste uge fik Sandra en bronzemedalje ved senior DM inde også her i Skive. Ved konkurrencen i dag var der en række positive takter og fremgang i forhold til sidste uges konkurrence. Gode tilløb og rytme som resulterede i nogle gode spring. Hun klarer de tre første højder i første forsøg men en nedrivning på højden 1,70m kostede sejren da både konkurrenten og Sandra rev ned i alle tre forsøg på højden 1,73m. Altså sølv til Sandra Christensen og Amager AC.

Drenge 16/17 år, 3000m.  Jonathan Mogensen var på som den sidste Amager løber på førstedagen af DMU. Jonathan fulgte godt med med de to forreste  løbere indtil 2000m, som blev løbet på 6,18min, derefter måtte Jonathan slippe de førende men holdt tredje pladsen til mål selvom løberen på fjerde pladsen kom meget tæt på til slut. Dagen slutter med 3. bronzemedaljer og en sølvmedalje.

Søndag—————

Drenge 16/17 år, kuglestød. Casper Jørgensen stillede her op i hans vinter disciplin, Kuglestød. Han var favorit og levede helt op til favoritværdigheden. Startede med et flot stød på 15,43m og førte dermed konkurrencen fra start.I hans tredje stød blev det til en ny personlig rekord forbedring med et stød på 16,10, en forbedring af hans gamle KR/PR som lød på 16,03, dette stød blev også Caspers længste i dag. Dermed blev Casper Amager AC eneste Danske ungdomsmester i år.

Piger 14/15 år, 60m. Mathilde Yttesen var efter hendes gode præstation til ØstDM hvor hun fik en bronzemedalje i denne disciplin, super motiveret til også at stille op her til DMU. I indledende heat bliver Mathilde nr. 2 i hendes heat og med tiden 8,39s stryger hun i finalen med sjette bedste tid. I finalen bliver hun fra bane 7, nr.6 med tiden 8,35s og er her kun en enkelt hundrede del af et sekund fra hendes PR. Når Mathilde får trænet nogle flere starter kan sommersæsonen gå hen og blive rigtig god.

Drenge 18/19 år, højdespring. Villads Clausen arbejder pt på en nyt tilløb og det fungerede fint på de to første højder 1,60 og 1,65m men på 1,70 fungerede det ikke helt, og Villads var forståeligt nok ærgerlig men han må hjem og arbejde videre. Det blev til en delt fjerde plads.

Drenge 16/17 år, 1500m. Victor og Jonathan løb i samme heat da der kun var et, og det gik ikke godt for dem. Jonathan var meget øm i baglåret efter gårsdagens 3000m og måtte udgå på fjerde omgang, og Victor luntede i mål.Han har kun trænet for halv kraft og havde stadig lidt influenza i kroppen og derfor var der ikke så meget at give af.

Drenge 18/19 år, 1500m. Her var det Thor og Simon som skulle ud på de 1500m sammen. Thor kæmper lidt med sine lægge og han stod for en opmuntrende præstation på lørdagens 800m, men i dag var benene ikke til at udfordre feltet som han måtte slippe med 500m til mål. Simon er lige kommet tilbage fra en skade så det var begrænset hvad han havde i tanken men han kæmpede godt og han kom i mål tæt efter Thor.

Resultatet til årets DMU inde i Skive blev 1 Guld, 1 Sølv og 3 Bronze. Vi håber at vende stærk tilbage igen næste år. Jeg vil gerne takke, trænere, atleter og forældre som bakkede op omkring vore atleter her i Skive.

Henning Ring, holdleder