I weekenden den 27. -28. juli blev der afholdt Store DM for senior i Esbjerg. Amager AC havde en deltager med, Theis Læssøe. Lørdag skulle han efter et kort sommerbreak i aktion på først 1500m finale og senere 800m indledende.

På 1500m var Theis noteret for 10. bedste tid, men i et meget taktisk løb løkkedes det ham, at opnå en flot 8. plads. Flere af løberne i feltet skulle senere løbe 800m indledende og det satte sit præg på udgangstempoet. Det var først de sidste 600m at tempoet blev skruet gevaldigt op, men Theis fulgte godt med midterfeltet og en flot finish på opløbsstrækningen sikrede ham den gode placering. Trods den yderst beskedne udgangs-fart blev Theis sluttid 4.00.63 min.

Senere på dagen blev der løbet 800m indledende, hvor der var to heat. Theis var i første heat, der mod forventning løb meget langsomt på de første 550m. Herefter blev tempoet sat i vejret og med en flot spurt sikrede Theis sig 3. pladsen. Otte løbere skulle fra de to heat videre til finalen, nr. 1+2 fra hvert heat samt de 4 efterfølgende bedste tider. Theis tid var beskedne 2.03,65 og det var nu spændende om dette kunne række til en finaleplads. Andet heat blev løbet noget hurtigere end første og alt tydende på, at Theis tid ikke var tilstrækkelig. Heldigvis viste det sig, at Theis netop fik kvalificeret sig til søndagens finale som sidste mand.

800m finalen om søndagen blev igen et taktisk løb. Theis var dog med oppe i feltet og den afgørende spurt var særdeles spændende. Theis spurtede sig et en delt 4. plads lige udenfor medaljerne… et meget flot resultat. Tiden blev 2.02,79, samme tid som Jacob Stenberg fra Odense og kun 1.42 sek. efter vinderen Andreas Bube fra Bagsværd AC. Tillykke til Theis, der fik stadfæstet den gode form han tidligere har vist i år.

Løbene kan genses på www.atletiktv.dk.

Resultatlisten findes HER.