Klubaften – indlæg fra Fysiq ‘Akut skadesbehandling’… nu med Grill.

Klubaften – indlæg fra Fysiq ‘Akut skadesbehandling’… nu med Grill.

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 12/06/2018
20:00

Lokation
Tårnby stadion

Kategori Ingen Kategori


Der er ca. 750.000 sportskader årligt, og de fleste af disse skader kræver en eller anden form for behandling; sygehus, klinik eller arbejde fra idrætsudøveren selv… Den akutte skadesbehandling, en hurtig indsats, er en vigtig del af efterforløbet på en skade – kom derfor og hør om optimal behandling af akutte skader. Kom og hør om hvad der er det vigtigste i den akutte skadesbehandling, is, kompression, elevation, medicin?? Og lad os få en snak om, hvordan i forberede jer og pakker i tasken når i tager til stævner, samt lær hvordan i skal lægge en kompression, eller en ankeltape. Derudover vil der være en lille snak om hvad de hyppigste skader er i atletik og hvordan i forebygger at disse sker.

Amager AC har derfor inviteret Fysiq til at holde en times indlæg om skadesforebyggelse og akut skadesbehandling, hvis skaden er sket.

Vi tænder op i grillen og byder på lidt let sommerligt grillmad.

Mød op på tirsdag den 12. juni kl. 20.00 i klublokalet på Tårnby stadion og hør hvad din klub sammen med en fysioterapeut fra Fysiq kan gør for dig, der vil træne kontinuerligt… uden skader.

Klubaftenen er for alle klubbens medlemmer.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Related Posts

Ingen resultater fundet.

Menu