Mandag den 6.oktober blev årets 7. og dermed sidste Christianshavnermil afholdt – nummer 152 i rækken af løb siden 1993. Også denne gang holdt det tørvejr, men der var en strid kuling fra SØ som løberene måtte slås med. Men med ca. 17 grader og delvis sol var det fine forhold til det regnvejr og efteråret der satte ind dagen efter.

Der deltog denne gang 654 løbere, fordelt med 280 kvinder og 374 mænd. Der var ingen nye navne på Top 10 listerne denne gang. Denne gang var det ganske få der kunne holde løbsjubilæer – Annette Vestergaard, Rene Jensen og Tom Larsen rundede alle 25 løb. Men mange havde chancen for både 50-75 og 100 løb denne dag – men må vente til næste år.

Med dette løb sluttede seriekonkurrencen og nummer 1-2-3 i alle 12 klasser blev hyldet, kom på podiet og fik deres præmier. Man skulle jo have fuldført mindst 4 løb over året – hvor de 4 hurtigste talte med. Mange steder lå det tæt og mange ting blev først afgjort her ved det sidste løb. Stor tillykke til alle præmietagere. Skulle man have fået en løbejakke man ikke kan passe, kan den byttes hos Intersport i Amagercentret.

I alt har der over året deltaget 5135 løbere – en meget beskeden nedgang i forhold til sidste år, og kan sikkert tillægges at der var regn i luften ved årets 5 første løb. Ikke mindre end 632 løbere fik et serieresultat – altså 4 eller flere løb.

Har du rettelser, spørgsmål, ros eller ris – skriv til amageratletik@email.dk

Klubben afholder endnu 2 løb i år -Tårnbyløbet – 5 & 10 km onsdag den 8. oktober, samt Bakke Challenge søndag den 2. november.

Find information på klubbens hjemmeside www.amageratletik.dk

Der er åbent for tilmelding på www.events4u.dk til Bakke Challenge.

En stor tak til alle deltagere for deres deltagelse i løbene i år. Også en kæmpe tak til alle de friske hjælpere fra klubben der gør løbene mulig.

På gensyn til det næste en ny serie næste år der starter op mandag den 13 .april 2015.

Resultatlisten kan nu ses HER.
Samlet slutstilling efter 7 løb kan ses HER.
Billeder kan ses hos Robert Fedder HER.
Top 10 listen kan ses HER.