Mandag den 11.maj blev sæsonens 2. Christianshavnermil afholdt. Løbet var løb nummer 154 i rækken af løb i den 23.sæson siden det første løb i maj måned 1993.

I forhold til årets første løb var forholdene denne gang noget bedre, frisk vind fra sydøst, diset solskin og omkring 15 grader var på menuen. Denne gang deltog der 817 løbere fordelt med 362 kvinder og 455 mænd. Glædeligt at der denne gang var hele 14 unge med under 15 år. Én ad disse satte en meget fin personlig rekord – idet 11 ½ årige Marcus Rølling løb på den meget flotte tid 29,15 minutter. Igen denne gang rigtig mange deltagere i de ældste grupper.

Der var også denne aften rigtig mange der havde løbsjubilæum. Kaspar Holm, Lone Møller, Frederik Hansen, Jan Gabrielsen og Per Thorup rundede de 75 løb. Inger Jensen og Anne Månsson passerede 50 løb, og Morten N Jakobsen, Leif Jensen, Kirsten Nicolaisen og Vibeke Petersen løb deres løb nummer 25.

Desværre var der en hel del der ikke fulgte nogle af de regler der er omkring løbet. En del damer startede sammen med mændene. Mindst 3 herrer løb med et “lånt” damenummer, og får så 10 minutter foræret og ville stå som vindere af løbet i resultatlisten hvis ikke videoen var opfundet. Nogle enkelte havde deres startnummer på ryggen, og husk at hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start. Alle disse forhold stresser tidtagningen i mål og forsinker udarbejdelsen af resultatlisten, som jo gerne skal være korrekt.

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til: amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året.

Der kan stadig købes Nike løbe t-shirt i teltet for 100 kr.
Tak til Rema1000 – Kastrupvej 135 – som leverede de gode æbler.

Lidt reklame for et andet af klubbens løb. Ørestadsløbet finder sted lørdag den 13.juni kl. 15 med 10 km og 1/2 maraton på meget naturskønne ruter på Fælleden, Valby, Hvidovre med start og mål ved Fields. Der benyttes engangschip i startnummeret her. Tilmeld dig nu hos www.events4u.dk eller hos Englandsvejens Tømmerhandel.

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Billeder fra Henrik Madsen kan ses HER

På gensyn til næste løb der er allerede den 1.juni

Foto

Vinder af herrerækkerne – Henrik Gregersen fra Amager Atletik Club
Ny personlig rekord – 25.22 min.