Ved baneturneringen i Bagsværd var der fem løbere med fra Amager AC. Turneringen er et forum for alle løbere med fokus på at løbe efter gode tider. Det gjorde Henrik Gregersen på fornemste vis på 1500m, hvor han med tiden 4.07,90 for første gang brød 4.10 grænsen. Fuld fortjent ovenpå de mange træningstimer.

Jonathan tæt på PR
Heatet havde også brødrene Mogensen med, som begge gjorde en god figur. Frederik disponerede løbet godt og var foran Henrik det meste af tiden, men Henrik havde et stort overskud da der manglede 300m og passerede Frederik som kom ind i 4.11,xx. Lillebror Jonathan holdt også de planlagte mellemtider, men på tredje omgang kneb det lidt, men dette blev delvist kompenseret på de sidste 300m. Tiden 4.24,xx var tæt på PR.

Karina i pace for Marcus på 5000m
På 5000m havde Amager to løbere med, Karina Klok og Marcus Rølling (11 år). Begge lagde fornuftigt ud og holdt de planlagte omgangstider. Feltet blev dog splittet og det betød, at Karina var pace for Marcus det meste af løbet. Begge kvitterede med at løbe under de 19 minutter. Marcus rykkede forbi Karina da der manglede ca. 800m og han kom ind i 18.49,00 mens Karina løb 18.54,51. Super gode tider af de to løbere, der begge var tilfredse med løbet.

Tillykke til alle løberne med de gode tider og tak til Bagsværd AC for afholdelse af et flot og vel arrangeret stævne.

Se mere om baneturneringen på følgende link, herunder resultater www.baneturneringen.dk.