Mandag den 1.august blev løb nr. 164 i rækken af løb i den 24.sæson siden det første løb i maj måned 1993 afviklet.
Endnu engang var der gode forhold til løb, de byger der lurede holdt sig heldigvis væk – så let vind fra vest, tørt, halvskyet og omkring 19-20 graders varme. Så også denne gang var der mange der forbedrede deres årsbedste tider. Der blev løbet meget hurtigt af Michael Nielsen med den flotte tid 23.44 minutter. Så han forbedrer sin tid på Top10 listen – det samme gjorde Elsebeth Linde Nielsen hos de ældste kvinder.

Se den opdaterede Top 10 liste HER

Også denne gang kunne man se at der var en hel del nye deltagere til start – måske nogle på ferie i byen – men velkommen til alle.
509 løbere kom i mål denne gang, fordelt med 218 kvinder og 291 mænd – så stadig mange der er på ferie.

Der var også denne aften flere der havde løbsjubilæum. Kjell Bøttger rundede ikke mindre end 125 løb. Ove Egholm, Johannes Bo Nielsen og Jane Thompson passerede de 75 løb.
Endelig løb Claus Jensen, Karen Fløng, Michael Have, Peter Bastian Sørensen, Erik Mollerup og Peter Olsen løb nummer 25.

Igen et surt opstød over alle de kvinder der starter sammen med mændene. Vi skal endnu engang bede alle kvinder starte ved kvindestarten – det laver “rav” i resultatlisten og skaber en masse ekstra arbejde. Var de ikke blevet “spottet”, så var det faktisk 3 forkerte kvinder der var de 3 første i mål i resultatlisten.
Husk at hvis du har glemt/mistet dit startnummer til hele serien, som jo skal benyttes ved alle løb, så kan du få et andet i teltet før start.

Hvis du har rettelser til navn, alder eller gruppe – eller spørgsmål eller kommentarer, så skriv til amageratletik@email.dk

For at få et serieresultat skal Du deltage i mindst 4 løb over året.

Der kan ses en samlet stilling efter 5 løb. Alle med 3 eller 4 løb er med på listen. Dem med 4 er ranket først. Men meget kan jo ske resten af året – det ser tæt ud mange steder.
Se samlet stilling HER

Der kan købes Nike løbe t-shirt i teltet for 100 kr.

Tak til Green Mango som der var 10 heldige der vandt et gavekort på 200 kr til.

Lidt reklame for et andet af klubbens løb.
Klubben afholder Børnemilen lørdag den 20.august. Læs om løbet andet sted på sitet.

Resultatlisten fra mandagens løb kan ses HER

Billeder fra Henrik Madsen kan ses HER

På gensyn til næste løb der er den 5.september kl. 18.30