Så er udesæsonen ved at være slut, og det er tid til en status omkring klubrekorder. Der er mange stærke klubrekorder i klubben, og det er ikke helt let at sætte en klubrekord, når vi er inde i klubbens 29. sæson. Likevel er det blevet sat hele 14 nye klubrekorder i år.

I den yngste klassen (D9) på drengesiden har Storm sat hele seks nye klubrekorder, i 40, 60 og 80 m, samt kuglestød, højde og 3-kamp. Det er virkelig imponerende.

En anden dreng (i D15) der har sat rigelig med klubrekorder er Carl, som nu er indehaver af klubrekorden i alle distancer fra 100-400, samt længdespring. Det er stærkt af Carl, som virkelig er et løbstalent! Tre af de var det han selv som satte i fjor, mens to af de blev sat helt tilbage til 2003, og er nu forbedret med henholdsvis to sekunder (400 m) og over 50 cm (længdespring).

På pigesiden har vi fået to stærke rekorder i kast. Franciska i P12 slog den 29 år gamle klubrekorden i kugle med 12.02. I P15 blev det i slutningen af sæsonen også sat ny klubrekord, da Line støtte11.57 på Greves afslutningsstævne. Det er tydelig at det trænes godt i kugleringen i klubben 🙂

Tillykke til alle atleter!

Klubrekorderne kan ses her og på stadion.