Lørdag den 3. marts 2018 blev tredje og sidste afdeling af Kronborg Games afviklet, og det var samtidig sidste større indendørsstævne for denne sæson.

Det er uklart, om det var udsigten til at få en t-shirt, hvis man satte personlig rekord, men mange atleter var dukket op til lørdagens stævne. Der var godt gang i cafeen, der solgte lækre sandwich, hjemmetrillede romkugler og dejlige store krus kaffe.
 Fra Amager deltog 14 atleter godt bakket op af trænerne Anders og Kate.
Ursula og Ella (P9) deltog i første stævne – Ursula i 60m og længde, Ella i længde i kuglestød. Det så ud til, at de piger hyggede sig gevaldigt og følte sig  godt tilpas i stævnehallen. Så det var nok ikke sidste gang, at vi ser dem til stævne.
En masse t-shirts måtte med hjem fra Helsingør til Amager, da stævnet sluttede. For det blev til en del personlige rekorder til Amagers atleter.
Fllippa og Vilma (P13) og Liva og Eva (P15) satte PR på 60m, Annabelle (P13) skar  næsten 1 sekund af på 60m hæk, mens Selin (P13) skar også lidt af sin PR på 60m hæk.
3 cm ekstra (2.03) blev det til Annabelle i stang, 4 cm ekstra (4.18) til Ada (P13) i længde, og ½ meter ekstra (7.78) til Laura (P13) i kugle, der er ved at få fornemmelsen af at kunne rotere i stødet.
I voksenrækken stillede Yusuf op i 60m, vandt sit indledende heat suverænt og i tredje bedste tid videre til finalen.
Amagers suveræne atlet denne dag var Jonas Gretlund (D9), der endnu en gang forbedrede klubrekorden i højdespring (1.26), tangerede Carls KR i 60 m (9,37) og fik en imponerende andenplads i den samlede pointkonkurrence efter at have gjort rent bord i de to runder, han havde deltaget i.
Efter en aktiv vintersæson med fin deltagelse i de forskellige indendørsstævner, er atleterne vist klar til at komme udenfor, når frosten og sneen vel at mærke er forsvundet.
Elisa Thyrsted
 Ursula og Ella var med til deres første stævne
På trods af af Jonas kun var med i 2 af de 3 runder, så blev han flot nummer to i D9 samlet.