Der var gode resultater og masser af hep og hygge til de de netop afholdte Østdanske holdmesterskaber for ungdom! AACs hold vandt medaljer af forskellig karat, og vi ønsker alle holdene tillykke med de flotte resultater 🙂

I mix 10-11 år vand AAC sølv. Holdet bestod af Alexander, Storm, Maximilian, Martha, Wilma, Uma, Jonas og Lily. Der var flere fine resultater, blandt andet kan Jonas med 1.45 og guld i højdespring trækkes frem. Ikke mindst et spænende guld i stafet foran IKH og Sparta.

Holdet i D12-13 år bestående af Vagn, William, Herman og Balder vandt guld! Stafetten kan trækkes frem, der drengene løb ind til bedste tid, over et sekund foran Spartas hold. En anden spændende øvelse var 1000 m, der Vagn lige hentet frem de sidste kræfterne og vant foran Spartas deltager. I spyd fik også William ny PR med næsten ni meter!

Piger 12-13 år bestående af Freja, Karoline, Amelie, Karoline, Ursula, Maria og Frida havde med flere atleter der aldrig har konkurreret. Det er vi rigtig glade for, og vi håber at se de på flere stævner. Efter en spændende kamp med KIF om bronzen, endte pigerene på en flot fjerdeplads. Resultater der kan trækkes frem er en kæmpe PR til Amelie på 1000 m med tiden 3.48. I 60 m hæk løb både Maria og Ursula ind til to store personlige rekorder.

Mix 14-15 år vandt guld foran IKH og Hvam. Der var mange flotte præstationer. Carl løb ind til 36.23 på 300 m, og sænkede sin egen klubrekord med to tideler. Holdet tog også en solid førsteplads på 4 x 100 m stafet, som vakte stor jubel hos atleterne.