Copenhagen Open blev afholdt i weekenden 8.-9.juni på Hvidovre stadion. Regnen lørdag morgen stoppede lige inden stævnet startede, og så det holdt tørt under hele stævnet. Der var dog en del vind som i mange løb og længdespring gav for meget medvind.

Amager havde flot 38 deltagere tilmeldt i 136 individuelle starter + stafetter og 3-kamp. Det viste sig at blive et overflødighedshorn af medaljer og flotte resultater, idet det blev til hele 56 medaljer fordelt med 18 guld, 21 sølv og 17 bronce. Der blev sat et hav af personlige rekorder, krydret med 2 klubrekorder af Annabelle Viple i stang P15 med 2,82 m og Franciska Trzecieski i P9 kugle med hele 6.63 m – en stor forbedring.

Det vil være for omfattende at nævne alle her, så vil kun nævne nogle enkelte. Klubbens største præstation stod Carl B Nielsen helt ubetinget for – han vandt hele 5 guldmedaljer i D12 – og alle 5 var personlige rekorder, dog for meget vind på 100 m. 80 m og 200 m tiderne var samtidig nye stævnerekorder. I længde trak han sig sejrrigt ud af en meget tæt dyst, idet han vandt med flot 4.80 m spring i sidste huk, og vandt med 1 cm.
I D9 havde vi flere drenge der hentede en masse metal – Både Balder Breinholst og Otto Svare snuppede 5 medaljer hver, og Vagn Bjørn tog guld i de 2 øvelser han var med i.
Laura Andreasen vandt højde P15 med ny flot PR 1,58 m – også guld og PR i trespring.
I D7 tog både Storm Breinholst og Alexander Vedel Møller 3 medaljer hver.
I seniorrækken kom Theis Læssøe for 3.gang på 3 uger under de 4 minutter på 1500 m. Denne gang i flot sololøb i ny PR 3.58,19 min.

Se alle resultater HER