Lørdag den 22. august afviklede Amager Atletik Club for 18.gang dette løb i området ved Stadsgraven på Christianshavn.

Vejret viste sig fra den allerbedste side, så det var vel nok det bedste vejr der nogensinde har været ved dette arrangement. Sol, svag vind og op imod 25 grader. Det så bestemt ikke ud til at genere de mange friske børn der var mødt op – så alle nød en dejlig hyggelig eftermiddag, hvor der blev gået til den både ved løbene og ved sprint, spyd og kugle aktiviteterne.

I alt kom der i år 184 børn i mål – det næsthøjeste nogensinde – kun overgået af rekorden på 234 fra 2002.

Der var præmie til vinderen i alle 8 klasser. Ingen nye klasserekorder i år, men det er også nogle hurtige rekorder der er, som ikke lige er til at slå.

Hvis man har kommentarer, ris eller ros til løbet – måske konstruktive ideer til at gøre det endnu bedre, så skriv til amageratletik@email.dk

Hvis nogen skulle have fået lyst til at gå til atletik, er man velkommen til at komme til prøvetræning på Tårnby Stadion på Gemmas Alle – tirsdage og torsdage kl. 16.30 for 8-13 årige og tirsdage kl. 16 for 4/5 år og kl. 17 for 6/7 år. Bare mød op.

Hvis nogle voksne skulle have fået mod på at løbe, så afvikler klubben jo en runde af Christianshavnermilen den 7. september – læs mere på sitet.

Tak til alle for deres deltagelse og tak til de mange hjælpere fra klubben.

Se resultatlisten HER

Se Henrik Madsens billeder HER

Se Robert Fedders billeder HER

Michael.