Søndag den 10.januar blev 3.runde af vinterturnering ungdom øst afholdt i skovene ved Allerød.
Denne gang var underlaget noget af en udfordring – modsat Amager hvor alt var grønt, så lå der et solidt lag sne, sjap og is på hele ruten, så de der ikke have pigsko på denne dag, havde det svært. Regnen kom heldigvis først da vi var kommet hjem igen.
Desværre havde vi denne gang en del afbud, så der stillede “kun” 22 til start denne gang – og 2 udgik undervejs med maveproblemer.
Så det blev ikke til så mange holdpoint denne gang, og i klubkonkurrence blev det til 82 point mod 124 sidst, så det sidste håb om en topplacering blev nu slukket.

P9:
Line Svare havde sit bedste løb og bedste placering som nr 12
D9:
Også Mads Varnike og Lukas Zwicki Bokvist havde deres bedste løb og blev henholdsvis nr 4 og nummer 9 af de 23 drenge – ærgerligt at der ikke er nogle flere af de unge drenge der er friske og deltager.
P11:
Laura Bollerslev havde et fint løb og blev nummer 13 af 32 piger – debut til Victoria Jensen, der kom i mål trods et styrt undervejs.
D11:
Her var 5 drenge til start – bedst af vore var Rolf Riisager på 14.plads af 33 drenge – tæt fulgt af Daniel Lund.
P13
Her var der hele 6 friske piger med – Krista Husum Bak-Jensen var bedst af vore, men kom i mål stort set sammen med Laura Pallesen og Vera Thomsen.
D13:
Marcus Rølling rider videre på en fin bølge af fremgang. Denne gang vandt han for første gang en runde og i fin stil. Efter sidste gang at være kommet tættere på Alex Vang Christensen fra FIF Hillerød, lykkedes det denne gang at tage skalpen med 5 sek. Godt gået. Gustav Andersen løb også flot ind på 9.plads af de 37 drenge, og sammen med Magnus Herche blev det til point nok, så de ligger på en samlet 3.plads inden sidste runde.

Samlet klubstilling efter 3 runder:

Sparta – 1513
KIF – 552
Bagsværd – 434
Hellas – 356
Viking – 330
FIF – 297
Amager –  292
Ballerup – 225
Helsingør – 218

Sidste runde finder sted i Roskilde den 7.februar.

Se resultater HER

Marcus Rølling på vej til sejren i D13