Lørdag den 11.april afviklede Amager Atletik Club 4. og dermed sidste runde af sæson 2014/15 Vinterturnering i region øst for ungdom indtil 19 år.
Vejret viste sig fra den allerbedste side under hele arrangementet, sol, svag vind og vel 17-18 grader i skyggen – så det var ikke meget vinter der var over denne runde.
Ruterne på 2-3-4 km var lagt som ved lignende arrangement for nogle år siden, i området ved Travbanebakkerne – så det var nogle meget publikumsvenlige forhold hvor det var let at følge deltagerne hele løjpen rundt.
238 unge var mødt frem til dette løb, hvor de individuelle medaljer, holdmedaljer og klubpokaler skulle fordeles.
Med stor hjælp fra Steen Madsen der hurtigt fik samlet resultaterne kunne vi lidt over 14.30 gå igang med de mange overrækkelser i festsalen på Løjtegårdsskolen.
Man kan se alle resultater, individuelt og for klubber på dette link www.mars-net.dk

Sparta med deres rigtig mange og skrappe deltagere var jo i en klasse for sig selv i klubkonkurrencen – mens der var hård kamp om de følgende pladser, da det hele sluttede således:
Sparta 1849
Viking Rønne 455
Bagsværd 443
Amager AC 392
KIF  383
FIF 356

Amager havde denne gang 23 deltagere af 35 tilmeldte med – måske lidt skuffende når vi nu var på hjemmebane – men dem der deltog kæmpede så godt de kunne.
Rose Tværsmose var bedst af vore fire i P9 – har sluttede Anna Andersen samlet på 4.pladsen, men kunne desværre ikke være med denne dag.
I D9 har Daniel Lund været vores bedste hele vinteren, således også idag på 4.pladsen – han sluttede 5’er samlet, kun 3 point fra broncen. Holdet fik dog bronce.
I P11 havde vi 5 friske piger med – Helene Ekner var bedst af disse.
Janus Christensen var desværre den eneste der stilllede op i D11
Hos P13 deltog Helena Ring for første gang længe – blev en fin 8er, og hold igennem sammen med Freja og Julie.
Marcus Rølling har gjort det godt igennem hele turneringen – 6’er idag og 7’er samlet – meget godt som første års i gruppen – han slår til næste år -:)
I D15 var det utrolig tæt og spændende – de 3 drenge på podiet sluttede med 26-26 og 25 point. Jonathan Mogensen fik dog den samlede sejr efter reglen om at man kigger på flest 1.pladser ved pointlighed – han vandt løbet idag efter et flot løb.
Hos D17 var Simon Holst ikke helt frisk på dagen – men kæmpede sig dog flot igennem – og sluttede som samlet 4’er i gruppen.
Thor Skifte var eneste dreng i D19 – idet Frederik Mogens sprang over denne gang.

Du kan se en række billeder fra Robert Fedder HER

Amager AC siger tak til alle deltagere der var med denne dag – samt stor tak til alle de forældre der mødte frem og satte banen op, pillede ned igen og alle de andre opgaver omkring løbene. Også tak til Steen Madsen og Jørgen Matz der stod for præmieoverrækkelserne.

Næste opgave ligger lige om hjørnet – når klubben afholder Tårnby Games den 2.-3.maj.