Stina missede VM kravet

Uncategorized

Trods optimale forhold ved landskampen “Nordenkampen” i Växjö missede Stina Troest kvalifikationen til inde VM i Oregon i USA. Hurtig bane,hare og gode løbere, alle de ting var tilstede ved den 800m som blev afviklet under landskampen mellem de nordiske lande. Her var Danmark i alliance med Island, der stillede op med den stærke løber Anita Henriksdottir som har en PR på 800m(ude) lydende på 2.00,49.

I løbet som blev ført an af en såkaldt `hare,´altså en løber der satte et højt tempo de første to omgange(400m)der blev rundet på lige omkring 1 minut.Stina fik en rigtig god start hvor hun fik placeret sig lige efter løbets favorit, Anita Hinriksdottir og her blev hun indtil der var ca.100 meter til målstregen, derefter stivnede hun noget og blev passeret af både en nordmand og en svensker.Tiden blev 2.03,46 som er 65 hundrededele fra Stinas personlige bedste på distancen.Vindertiden blev 2.01,59 og var samtidig ny nordisk inde rekord.Både sejren samt anden og trediepladsen gav VM kvalifikation da de alle var under kravet på 2.02,50.

Næste og sandsynligvis sidste chance for at kvalificere sig bliver ved et Grand Prix i Athlone i Irland på onsdag den 17 februar.

Related Posts

Ingen resultater fundet.
Menu