Lørdags den 10.januar stod Blovstrødløverne for afviklingen af 2.runde i ungdommens Vinterturnering, som fandt sted i skoven nord for Lillerød stadion. Efter fredagens storm var der varslet endnu en kraftig storm – Egon var navnet – til ankomst lige efter løbet. Arrangørerne havde varslet at en flytning eller aflysning kunne komme på tale, hvis prognoserne ændrede sig. Heldigvis blev det ikke så slemt – men det var nu slemt nok, med masser af regn før løbene, som stoppede under det første løb, og derfor masser af mudder og tungt underlag at slås med, ud over blæsten – så det var kun for de sejeste.

Amager havde denne lang 25 unge til start, 6 mere end i første runde – desværre udgik 2 undervejs da de blev dårlige. De lidt barske forhold både for deltagere og tilskuere/forældre, tog lidt af hyggen, men jeg syntes alle gik til den med krum hals uden at pive. Så selvom der ikke var toplaceringer denne gang, så en god indsats for klubben.

P9
Anna B Andersen fik efter en flot 3.plads i 1.runde. fulgte op med en fin 4.plads her – så hun er med i toppen. Ærgerligt der manglede en pige til et hold denne gang. Line Svare på 6 år kæmpede sig flot i mål.

P11
Hele 6 piger var med denne gang og dermed 2 hold og 24 point. Hurstigst af vore var Mathilde Knudsen.

P13
Faktisk også ret mange piger tilmeldt her – rigtig positivt – desværre udgik 2 som nævnt. Men 1 hold igennem og 12 point til kontoen – hurtigst af vore var Clara Lund-Sørensen.

D9
Det kører godt for Daniel Lund – blev denne gang en flot nr 3 og ligger også samlet nr 3 – samme resultat for holdet, ligger også nummer 3.

D11
Her havde vi 3 drenge med – Gustav B Andersen som den hurtigste – 12 point til holdet som samlet ligger nr 3.

D13
Fire friske fyre med her – Marcus Rølling blev nummer 5 og er ikke langt efter toppen i denne række. Viktor P, Johan og Herbert var de øvrige her – holdet ligger nummer 4 af de 11 hold i rækken.

D17
Simon Holst var den eneste af de lidt ældre der stillede op denne gang – blev en flot nummer 3 – godt at Simon er på banen igen.

I klubkonkurrencen hvor man lægger alle individuelle og holdpoint sammen, er Amager sluttet som nummer 4 i begge runder, men som følge af de andre klubbers placeringer ligger vi samlet nummer 2 efter 2 runder,  men det er meget tæt i toppen efter suveræne Sparta med denne stilling:
Sparta  1283
Amager  265
BAC  248
BAK 226
KIF 226
FIF 219

Næste runde finder sted lørdag den 14.marts i Hillerød. Så kan vi håbe på endnu bedre tilslutning her, og at de lidt ældre også er med.

Se resultaterne HER