Så blev årets Tårnby Games afviklet i weekenden 4.-5.maj.
Vi har i de sidste mange år været begunstiget af flot sommervejr, men i år var det en noget kold omgang. Lørdag morgen da jeg drog til stadion for at gøre klar, lå der sne på skurtaget og det var 2 grader. Det blev lidt varmere i løbet af dagen, og de lovede slud og haglbyger holdt sig væk. Vinden var i nordvest, så der var medvind i alle sprint og hækkeløb – også for meget nogle gange. Søndag var det noget varmere og solen skinnede det meste af dagen – som dog sluttede af med lette regnbyger til 300 og 1500 m løberne.
Lørdagen var ellers meget påvirket af at hele stævneprogrammet “Mars” var nede, så dommer, start og resultatlister kunne ikke laves. Via en kæmpe indsats fra flere personer lykkedes det dog at afvikle stævnet, således at deltagere ikke opdagede de store problemer – bortset fra resultater ikke kunne ses online.
Søndag var det heldigvis lykkedes at få programmet op at køre, så det var et noget mere afslappet sekretariat.

Men stævnet havde samlet deltagere fra 54 klubber, med over 670 deltagere og næsten 1800 anmeldte starter – alt sammen en anelse mere end sidste år,
Der blev trods de kølige forhold lavet et hav af flotte resultater, og sat en masse nye personlige rekorder, vil ikke nævne nogle her – bortset fra de flotte hammerkast hos kvinder – her blev der kastet hele 67,20 af Anna Marie Orel fra Estland og 65,91 af Ida Storm fra Malmø – begge kast flere meter længere end den Danske rekord.
Søndag formiddag var der et mylder af mere end 50 minier indtil 7 år – der alle gik stolte hjem med en guld medalje.

Et så stort stævne kræver hjælp fra en masse gode kræfter. Så en meget stor tak til de mange dommerhjælpere fra de gæstende klubber, alle dommere og hjælpere fra klubben, Michael Jepsen der tog dommertjansen i hammer, Claus Andersen der leverede en perfekt el-tid tagning, og sidst men ikke mindst Steen Madsen der efter de meget store problemer med MARS, alligevel fik styret resultatdelen igennem til UG.

Du kan se alle resultater HER
Se billeder fra Henrik Madsen lørdag HER og søndag HER
Se billeder fra Michael Hyllested HER
Se billeder fra Heidi Rasmussen (og udvalgte fra Lars Elgaard Larsen) HER

Skulle du have rettelser til resultatlisten, eller ris eller ros til stævnet, så skriv endelig til amageratletik@email.dk

Tak til alle deltagere, klubber, ledere, forældre og andre for deres medvirken til årets Tårnby Games – og på gensyn til maj næste år.