Årets Tårnby Games blev afviklet i weekenden den 5.-6. maj 2023. Det var som sidste år med mange erfarne men også en del forholdsvis urutinerede frivillige i spidsen for stævnet. I år blev stævnet således afviklet på udelukkende frivillig basis. Men der var heldigvis ingen grund til bekymring, for Tårnby Games 2023 blev et vellykket stævne med masser af glade atleter og tilskuere.

Der var deltagere fra hele landet, Færøerne, Sverige og Norge. I alt godt 500 tilmeldte atleter havde knap 1200 starter, og dermed var niveauet som sidste år. Ingen tvivl om at havde det ikke været for de mange konfirmationer i denne sidste Store Bededags-weekend, havde der været flere deltagere.

Vi har oftest været heldige med flot sommervejr, og det havde vi da også søndag, hvor vi spottede flere solskoldninger. Lørdag bød desværre på mere vind end godt var. Det gav for meget medvind på længde, men modvind på både løb og spyd. 

Stævnet bød på en masse nye personlige rekorder, og søndag gik omkring 35 børn i alderen 3-7 år stolte fra stadion med en medalje om halsen efter at have dystet i 3-kamp. Der blev sat to nye danmarksrekorder hos P14 i længde samt 200m af Alma Ravn (Sparta). Juliane Hvid (Sparta) tog andenpladsen på Alle Tiders danske Rangliste på 3000m forhindring, og endelig klarede Bjørk Nørremark (Hvidovre) kvalifikationskravet i længde til para-vm.

Tårnby Games er vigtig for os som klub, og et så stort stævne kræver hjælp fra en masse gode kræfter. Tusind tak til alle hjælpere fra klubben – uden jer, intet stævne! Mange af jer lægger mange timer i løbet af weekenden og er nøglepersoner på løbebanen, i de tekniske discipliner samt i sekretariatet og boden. Men også tak til alle dem, der dækkede de øvrige hjælpetjanser, for alt kan bruges – en kage til boden, en der kan rive eller står klar, når vi pludselig mangler et par ekstra hænder.

Vi siger også tak til hjælperne fra de gæstende klubber, teamet fra Greve, der tog ansvar for løb 2, og Claus Andersen, der som altid leverede en perfekt el-tidtagning.

Alle de flotte resultater kan ses i Roster appen eller HER.
Se Henrik Madsens billeder – lørdag HER, og søndag HER.

Til alle deltagere, klubber, ledere, forældre og andre, der var del af årets Tårnby Games – på gensyn til maj næste år! Naturligvis!