8. maj
Så blev Tårnby Games endnu engang afviklet med fin succes.
Traditionen tro var vejret med os, lørdag vel noget af det bedste stævnevej man kunne tænke sig –  sol, næsten vindstille og næsten 20 grader. Søndag var det dog mest overskyet, og det dryppede også let et par timer midt på dagen, men næsten vindstille og vel 14-16 grader. Så i betragtning af det forår vi ellers har haft, så kunne vi næsten ikke forlange mere.
Som de sidste år var der meget fin søgning til stævnet, både fra danske klubber, men også mange svenske – og vores venner fra Færøerne var også på plads. De endelige tal for antal starter og deltagere er endnu ikke opgjort, men ligger nok en anelse under sidste års Danmarksrekord for stævner.

De 2 ungdomspokaler som var udsat til bedste ungdomresultat for drenge og piger gik til Sophie Soefeldt fra Sparta der med tiden 9.37,37 på 3000 m klarede U18 VM kval-kravet. Hos drenge gik pokalen til Andreas Henriksson i D15 fra IFK Lund – der i hammerkast kom ud på hele 58,04 meter.
De to Challenge konkurrencer med 6.000 i præmiesum blev vundet af Peter Andersson fra Greve der vandt herrernes 100 m i ny PR 10,77 sek. Hos kvinderne gik sejren i højdespring til den lokale Sandra B Christensen som sprang 1,70 m.

Med de lokale briller blev det også et fint stævne – præcis 100 deltagere var med fra klubben, og der blev sat et hav af personlige rekorder og taget en del medaljer.

Der blev sat rekorder på klubbens hjemmeside. Lørdag var der hele 1486 unikke besøgende og 3196 klik på Tårnby Games – og der blev også fulgt godt med fra Nordatlanten, idet der var 161 besøgende herfra, som ville følge deres lokale helte. Søndag var tallene en anelse lavere.

Et så stort stævne kræver hjælp fra en masse gode kræfter. I år en ekstra stor tak til Steen Madsen, som i ugen op til stævnet og under hele stævnet kæmpede en meget meget hård kamp med at få et nyt Mars stævneprogram op at køre. Det lykkedes næsten til fulde – der var kun meget få usynlige fejl under stævnet – men desværre fungerede on-line delen ikke om lørdagen. Ligeledes er alle serier i alle øvelser ikke kommet med endnu – det kommer de meget snart. Så TAK til Steen. Også en tak til Claus Andersen der styrede El tiden til UG – tak til Greve der hjalp med el-tid på den ene bane lørdag, og til Lars Ejstrup fra Sparta der var løbsleder på den ene bane lørdag. Men i det hele taget en stor tak til den hjælp de deltagende klubber bød ind med. Sidst men ikke mindst også stor tak til de mange gode kræfter fra klubbens medlemmer og forældre som hjalp til – hvoraf flere var på i samtlige timer under stævnet, på banerne, i sekretariatet eller i salgsboden

Du kan se alle resultater på www.imars.dk HER
Samlet resultatliste kan ses HER

Du kan se billeder fra Robert Fedder fra lørdag HER
Du kan se billeder fra Henrik Madsen fra søndag HER
Du kan se billeder fra Michael Hyllested HER

Tak til alle deltagere, klubber, ledere, forældre og andre for deres medvirken til årets Tårnby Games, og på gensyn til maj næste år.

Og så lige en reklame for klubbens næste arrangement – som er første runde af Baneturneringen 2017.
Afholdes på Tårnby stadion tirsdag den 16.maj kl. 18.00 med 100 m – 400 m – 800 m – 3000 m for m/k.
Læs mere, og tilmeld dig via www.baneturneringen.dk

4.maj
Så er der 2 dage til stævnet starter.
Det er nu muligt at se om man springer i gruppe 1 eller 2 de steder hvor længde er opdelt i 2 grupper.
Længde 1 er på tribunesiden – længde 2 på modsatte side.
På grund af afbud er der direkte finale på 100 m for D19 og kvinder – på finaletidspunktet.
Der er nu 858 deltagere fra 56 klubber med 2122 starter.
Se link til alle informationen under stævnet foroven på sitet.
Vejrudsigten ser super ud for lørdag – søndag er lidt mere ulden.

2.maj
Så er der kun 4 dage til stævnet.
Nu er der lagt en dommerfordelingsliste på under stævnet.
Håber alle kan tage det de at sat på, ellers skriv med det samme – så det ikke skal løses under stævnet.
Der er lavet en lille rettelse i kuglestød søndag, idet flere ønskede en sammenlægning af P17-P19 og K. Alle disse grupper starter kl. 14.30 søndag.
Der er nu over 2100 starter anmeldt til stævnet.
Vejrudsigten bliver næsten bedre og bedre – så håber den holder – ender med at solcremen skal frem.

30.april
Så er der lagt diverse oplysninger ind på sitet – tidsskemaer, deltagerlister og praktiske oplysninger. Tidsskemaet kan evt. ændres ganske lidt – sker det vil det blive skrevet her. Dommerfordelinger for de gæstende klubber kommer snart.
Find det hele under stævnet i menuen foroven.
Der er nu ialt 2094 starter anmeldt fra 56 klubber og hele 851 deltagere – så stævnet er tæt på at have samme størrelse som sidste år, hvor det vel var Dansk rekord for stævner.
Der vil som vanligt blive lagt resultater ud løbende under stævnet. Steen Madsen laver i disse dage et kæmpe arbejde med at lave en ny og bedre version af stævneprogrammmet MARS.
Tårnby Games skal hermed teste systemet af – vi håber og tror det lykkedes.
Hvis man har rettelser til startlister så skriv til amageratletik@email.dk – har man ikke opgivet seedningstider i specielt 200 og 300 m så skal det også gøres nu. Der sker ikke omseedninger efter torsdag.
Eftertilmeldinger kan stadig laves i de fleste øvelser. Dog ikke hvor det vil medføre ekstra heat – man kan så komme på venteliste.
Vejrudsigten til næste weekend er ikke helt sikker – men flere prognoser lover fint forår, så vi krydser finger.

25.april
Så er de fleste tilmeldinger modtaget fra klubberne.
Har rundet de 2000 starter fra 53 klubber.
De fleste starter lige nu har Sparta 466 – Bagsværd 188 – KIF 174 – FIF 101 – Hvidovre 96 – Ballerup 95 – Bragdid 88 – Hellas Roskilde 72 – Greve 70
Tidsskema og startlister kommer som lovet på sitet i weekenden.
Der er stadig mulighed for at tilmelde sig til normalt startgebyr (t.om fredag), hvis man skulle have misset tilmeldingen.

24.april
Så er der i skrivende stund 12 dage til årets Tårnby Games starter.
Her mandag middag er der allerede modtaget tilmeldinger fra 30 klubber og 566 starter – heraf deltagere fra hele 11 svenske klubber.
Bagsværd AC har med 169 starter det højeste antal til dette stævne.

Som tidligere nævnt er Årets Challenge øvelser 100 m for herrer og højdespring for damer.
Begge øvelser afvikles lørdag eftermiddag ved 15-16 tiden.
Der er flotte kontante præmier til nr 1-2-3 (1500-1000-500 kr)

Officiel tilmeldingfrist er sat til idag den 24.april.

Der vil løbende blive sat små nyheder på her.