Elite-træningslejr i Ungarn

Mandag d. 18 juli rejste 5 af AAC’s eliteudøvere + en fra Greve Atletik til Székesfehérvár i Ungarn for at træne med den ungarske træner Peter Skoumal der er tilknyttet AAC.
Holdet bestod af Maria Kjeldsen fra Greve Atletik, Simon Holst, Thor Friis Skifte, Kristian Kolbye, Sandra B. Christensen og Kate Ladefoged fra AAC.

Ugen har budt på hård træning, men også et socialt sammenhold. Atleterne boede på Hotel Magyar Kiràly. Hotellet lå meget centralt midt på gågaden – kun 15 minutter fra stadion. Hotelopholdet indebar 3 måltider om dagen, samt wellness med spa.

Stadion havde gode faciliteter, bl. a. En 600 meter rundbane rundt om stadion, som atleterne med glæde brugte til opvarmning og af-jog. Der var desuden en 100 meter lang indendørshal hvor der også var mulighed for at lave højde- og stangspring. Den blev brugt når vejret var for varmt til at træne udendørs.

Atleterne trænede 2 gange dagligt med Peter. Her blev der både trænet teknik for springerne, men også alm. løbeteknik og styrketræning.

Når tiden ikke blev brugt på træning, var atleterne enten en tur ned af gågaden eller ovre ved en udendørs pool der lå ikke så langt fra hotellet.

Alt i alt var det en super god tur, og atleterne er nu klar til anden halvdel af sæsonen. Holdet ser allerede frem til næste træningslejr i Ungarn.

Sandra & Kate.

Se lidt billeder HER