En uges træningslejr er slut og vel overstået. Alle atleter har ydet en god indsats og kan sikkert mærke træningen i kroppen. Det er derfor vigtigt, at træningen i de næste dage står på restitution så der efterfølgende kan trænes for fuld kraft igen.

Alle har trænet deres favorit discipliner og suppleret disse med styrke og bevægelighedstræning. Det er gået virkeligt godt. Motivationen har været i top og der er præsteret godt i de primære træningspas. Heldigvis har vi været forskånet fra uheld og skader, så alle kommer hjem og er klar til at træne videre mod den kommende sæson og åbningsstævnet Tårnby Games den 7. og 8. maj.

Turen har ud over træningen været rigtigt god socialt og atleterne fra Amager AC og Greve har nærmest virket som en klub. Det gode vejr har givet anledning til nogle ‘sol-pas’ ved poolen, dog under hensyntagen til restitution til den efterfølgende træning. Aftenerne er brugt på shopping i byen og på fælles aktiviteter på egen hånd på hotellet.

Der er booket træningslejr på Tenerife igen til næste år og der håber vi, at endnu flere atleter er interesserede i at deltage på turen – begynd allerede at spare sammen nu.

Tak til alle trænere, atleter og supportere der har været med til at gøre denne tur helt fantastisk.

Vi vender tilbage i 2017 !

image