Igen i år har Amager Atletik Club og Greve IF afholdt fælles træningslejr i påsken på Tenerife. Siden 2008 har klubberne sammen udviklet et fælles træningskoncept på Tenerife, der integrerer træningen på tværs af træningsgrupperne og klubberne.

Træningslejren i 2019 har igen været en succes med 49 deltagere dækkende alle discipliner. Det har været fint træningsvejr, hvoraf de første og sidste dage var med fuld sol og varme.

Trods træning alle dagene, har vi undgået skader, men de fleste atleter er trætte og skal derfor efterfølgende have en ’blød uge’. Søndag var stadion lukket. Her valgte nogle at træne ved løb langs stranden, andre på bjerget mens en gruppe trænede styrke og bevægelighed i en park. Der har igen været fokus på restitution, hvor bl.a. et 6 graders koldt is-bad er anvendt for benene.

Der har været svingende temperaturer fra 21-26 grader. Forbrug af væske og solcreme blev tilpasset hertil. Efter formiddagstræning var det tid til en god frokost på hotellets gode restaurant og efterfølgende en tur i hotellets dejlige pool. Den efterfølgende afslapning bragte energien tilbage så alle var klar til dagen eftermiddags træningspas.

Træningen har været planlagt individuelt for hver atlet ud fra discipliner, niveau og træningsbaggrund. Alle atleter har trænet deres favorit discipliner med supplerende træning i form af TRX, styrke- og bevæglighedstræning. Atleterne har været flot motiveret og alle har ydet en god træningsindsats.

Der har været gode sociale relationer atleterne imellem og de fleste træningspas har atleterne været blandede Amager AC og Greve imellem. Aftenerne er brugt på shopping i byen og på fælles aktiviteter på egen hånd på hotellet.

Tak til alle deltagerne for en fantastisk tur, som vi planlægger at gentage i påsken 2020.

Se en kortfilm fra turen på linket HER.