Amager Atletik Club og Greve IF har siden 2005 afholdt en fælles træningslejr i påsken. I år gik turen igen til Tenerife, hvilket har været destinationen siden 2008. Det fælles koncept for træningslejren er udviklet sammen med Greve IF gennem årene, hvilket har bundet klubberne tæt på hinanden.

Træningslejren i 2018 har igen været en succes med 56 deltagere dækkende alle discipliner. I stor kontrast til det danske forårsvejr, der nærmest kan betragtes som vintervejr, har vi haft flot sommer alle dagene. Det har været en god baggrund for masser af træning og social samvær.

Trods træning alle dagene, har vi undgået skader, men de fleste atleter er trætte og skal derfor efterfølgende have en ’blød uge’. Søndag var stadion lukket, men her valgte nogle at træne ved stranden, andre på bjerget mens en gruppe tog en slapper i badeland. Der har igen været fokus på restitution, hvor bl.a. et 6 graders koldt is-bad er anvendt for benene.

Det har været meget varmt med temperaturer på 25-30 grader. Der var derfor et stort forbrug af væske og solcreme. Varmen har været med til at trække energien ud af atleterne, men en god frokost og en tur i hotellets dejlige pool med efterfølgende afslapning bragte energien tilbage.

Træningen har været planlagt individuelt for hver atlet ud fra discipliner, niveau og træningsbaggrund. Alle atleter har trænet deres favorit discipliner med supplerende træning i form af TRX, styrke- og bevæglighedstræning. Atleterne har været flot motiveret og alle har ydet en god træningsindsats.

Der har været gode sociale relationer atleterne imellem og de fleste træningspas har atleterne været blandede Amager AC og Greve imellem. Det gode vejr har givet anledning til nogle ’sol-pas’ ved poolen, dog under hensyntagen til restitution til den efterfølgende træning. Aftenerne er brugt på shopping i byen og på fælles aktiviteter på egen hånd på hotellet.

Tak til alle deltagerne for en fantastisk tur, som vi agter at gentage i påsken 2019.