NB!De sidste forberedelser er foretaget og Victor er klar til at løbe indledende på 800m ved ungdoms OL i Georgiens hovedstad Tbilisi

Det bliver en hård og spændende opgave for Victor. Han er dog ved godt mod og klar til opgaven. Der er tre heat, hvor han løber i det første, men også på papiret stærkeste heat. Der bliver altså ingen tider fra de andre heat at løbe efter, så han skal sikre et tilpas højt tempo, placerer sig rigtigt og kunne afslutte løbet hurtigt. Fra de tre heat går nr. 1 og 2 direkte videre til finalen samt de to bedste tider fra de øvrige løbere.

Vi har hjemmefra forberedt situationen og har både trænet udgangstempo samt all out i afslutninger. Seedningen er ikke perfekt da han ikke er tilmeldt med en tid. Victor har samlet 7. bedste tid, men fjerde bedste tid i sit heat. Hvis det flasker sig og taktikken lykkes er der mulighed for en finaleplads. Vi får se, det er jo mesterskaber og alt kan ske.

Her er meget varmt – ca. 36 grader – til gengæld er der ingen aircondition på værelserne. Dagen i dag er tilbragt med afslapning i OL-byens svømmehal, hvor der er dejligt køligt. Måske et forkert udtryk at benytte når man ser på vejret i Danmark for tiden :-).

Følg Victor kl. 16.45 dansk tid  (lokal tid i Georgien 18:45) på et af følgende links.
NB! Mobil og tablet ser ikke ud til at virke for disse links – brug derfor pc eller Mac.:

EYOF Tbilisi 2015 | Livestream Kamera 1

EYOF Tbilisi 2015 | Livestream Kamera 2

EYOF Tbilisi 2015 | Livestream (1TV.ge)

Bussen kører med politi eskorte fra OL-byen kl. 16.00 til Atletik stadion. Der bliver paset godt på os 🙂

EYOF 2015 - Victor 2