Den 1. september afholdt Amager Atletik Club sit årlige UP stævne. Det var et vellykket stævne i tilnærmet vindstille vejr og sol! Det var 263 tilmeldte starter fra 7 ulige klubber. Med et stramt tidsskema og nogle kvikke hjælpere, lykkedes det at slutte stævnet af allerede omkring 20, så stor tak til alle 🙂

16 af klubbens atleter deltog, og det blev sat mange flotte personlige rekorder på stadion denne torsdagen. I den yngste klassen gjorde Agnes en flot indsats i 40 m, bold og længde, og vi håber vi ser Agnes til flere stævner. De fem 8/9 årige drenge Storm, Marc, Felix, Lucas og Luca kæmpede i en stor klasse, og det blev flere fine personlige rekorder på drengene. I D10/11 deltog Alexander, og han fik to førstepladser og en andreplads, samt ny personlig rekord på 300 m.

I klasse 12/13 fik Ursula ny PR i 100 m og guld på 300 m. Maria Rose og Maja løb begge sin første 100 m nogen gang, og Maja tangerede også sin PR i højde. På drengesiden fik Vagn ny personlig rekord i kugle og med det en andenplads, og i spydkonkurrencen satte han en stor PR med 29.60 og tog dermed tredjeplads. Balder fik ny PR med 1 cm i højde til 1.42 og førsteplads, og på 100 m tog han en flot andreplads. Otto løb sin første 100 m til stævnet og fik tiden 16.18.

Sebastian brød for første gang 5-metersgrensen i længdespring D14/15 🙂 Med et spring på 5.13 tog han også guld! Line fik ny PR i spyd og førsteplads. Hun fik også to flotte andrepladser i kugle og højde (PR i sidstnævnte). Silke fik ny personlig rekord i spyd og en andenplads i kugle.

Alle resultaterne kan ses i Roster appen.
Målfoto kan ses her

Vi takker alle der deltog, og håber vi ser flere til Lysstævne senere denne måneden!