Information om klubben

Om klubben

Amager Atletik Club blev stiftet i 1993 som en sammenlægning af tre atletikklubber på Amager; AIF, KTA og SAS atletik og motion.


Klubben er hjemmehørende på Tårnby stadion, som er beliggende på Gemmas Alle i Tårnby kommune. 


Klubben har i dag ca. 300 medlemmer, herunder en meget aktiv ungdomsafdeling.


Seniorafdelingen

Vi deltager derudover i en lang række af løb og stævner rundt omkring i landet, åbne stævner som mesterskaber.


De lidt ældre deltagere i diverse veteranholdkampe og veteranstævner. Vi har gode og engagerede trænere tilknyttet de forskellige grupperinger, som findes inden for sprint, spring, kast og lange løb. De primære træningsdage er tirsdag, torsdag og lørdag.


Ungdomsafdelingen

Klubbens ungdomsafdeling er i en stadig god udvikling med meget aktive medlemmer i alderen 8-20 år. Vi har tilknyttet en fast stab af gode ungdomstrænere, som tager sig af træningen året rundt, og tager med ud til en masse stævner og mesterskaber. Træningen foregår i sommerhalvåret på Tårnby station primært tirsdage, torsdage og lørdage. Om vinteren trænes der de samme dage i gymnastiksale, indendørs i Hvidovre og på Tårnby stadion. Tidspunktet afhænger af ens alder. 


Børneatletik

Som nok den første klub i Danmark introducerede Amager Atletik Club ‘miniatletik’ for de 4-7 årige for en del år siden. Det har være en kæmpe succes, så der er omkring 50 minier til træning en gang om ugen på stadion om sommeren og i gymnastiksal om vinteren.


Motionsafdelingen

Klubben har en motionsafdeling der træner 2 gange om ugen fra stadion hvor man mødes onsdage kl 18 og lørdage kl. 10. Desuden er der mulighed for at benytte styrketræningslokale i kælder.


Tirsdage og torsdage, mens børn og ungdom træner, er der mulighed for at deltage i TrackFit, atletikinspireret grundtræning, hvor alle kan være med. 


Øvrige aktiviteter

Ud over træning og stævnedeltagelse, som selvfølgelig har stor prioritet, har vi en del sociale tiltag med hyttetur, træningslejr, klubfest og bowlingaftener. Disse arrangementer bliver meddelt her på hjemmesiden. 


Medlemmer tilbydes at deltage gratis i klubbens egne motionsløb, eneste forudsætning er at man melder sig som hjælper ved mindst 3 arrangementer over året.

Klubbens vedtægter kan ses her.


Privatlivspolitik for idrætsforeninger.