Stævnetilmelding

Hjælp din klub

HUSK at en betingelse for at få betalt startgebyr ved stævnedeltagelse er, at man hjælper til mindst 3 af klubbens egne arrangementer. 


Sørg derfor straks for at melde dig til under HJÆLP DIN KLUB. Opgaver tildeles efter forudsætninger, så alle kan være med. Når I byder ind på at hjælpe, kan I naturligvis komme med ønsker til opgaver. Er I i tvivl om, hvad det indbærer, så skriv til klubben på amageratletikclub@gmail.com.


Det er vigtigt for klubbens drift, at vi har hjælpere til at afvikles klubbens løb og stævner.

Tilmelding til stævner

Under kommende aktiviter kan I se, de stævner/arrangementer, som vi er bekendt med, se evt. også kalenderen nederst.

Når der åbnes for tilmelding, skal I klikke på arrangementet under Åben for tilmelding. Husk at anføre hvilke discipliner, som I ønsker at stille op i. Klubben dækker startgebyrer til 3 discipliner pr. dag. Yderligere starter skal man selv betale.


Klubben betaler startgebyrer i forbindelse med mesterskaber i Danmark, stævner i Øst, holdkampe og egne motionsløb, men læs de specifikke regler om tilskud HER

Kommende aktiviteter

Se også kalender nederst og klik i Læs flere nyheder under Åben for tilmelding for at se alle aktiviteter, der er tilgængelige. 

Maj
Lør
25
Mangekamps Tribute
00:00 - 00:00
Greve Stadion
Ons
29
Herlevstafetten
Hele dagen
Herlev Atletikstadion
Tor
30
Bowling
16:15 - 20:00
Tårnby Stadion
Juni
Lør
08
Øst mesterskaber 2024
00:00 - 00:00
Ballerup Stadion

Gode råd til stævner

Hvis du er ny i forhold til at tage til stævne, så er her nogle gode råd: 

 

Hvad skal vi huske? 

  • En rød Amager konkurrencetrøje og sorte beklæder (se link andetsteds på hjemmeside for klubshop)
  • Tøj til alt slags vejr i udesæsonen 
  • Både indendørs- og udendørstøj i vintersæsonen - de fleste indendørshaller er ret små, og opvarmning kan derfor være en udfordring. Derfor vil børnene ofte være nødsaget til at varme op udenfor. 
  • Pigsko – selvom stævnerne foregår indendørs skal de stadig bruges, evt. skal der bruges keramiske pigge, men disse kan som regel købes til stævnerne. Man kan selvfølgelig stadig stille, selvom man ikke har pigsko endnu. 
  • Mad – hvis stævnet varer længe, så en god frokost med masser af energi i, men også noget hurtig energi, fx i form af små snacks så som müslibarer, frugt eller mandler. Drikke – en drikkedunk, men evt. også noget med lidt energi i med, f. eks lidt saftevand, juice eller kakao. 

 

Hjælp!

Selvom der er en træner med ude til hvert stævne, er det ikke altid, at der er tid til at hjælpe hvert eneste atlet. Derfor vil en del af ansvaret også være på forældrene. 

 

Træneren vil umiddelbart kun være til stede under selve konkurrencen, og de tekniske discipliner vil altid blive prioriteret højere end løbekonkurrencerne. Derfor skal man selv sørge for sin egen opvarmning. 

 

Til en del stævner får de forskellige klubber tildelt hjælpeopgaver - det er fælles ansvar at få håndteret disse hjælpeopgaver, og det er IKKE en del af Hjælp din klub ordningen, men en ekstra opgave, der skal løses, når man går til stævner. 

 

Kom i god tid! 

Det er vigtigt at komme i god tid. Der skal være tid til opvarmning, finde på plads osv. Men der kan opstå ændringer i tidsplanen i løbet af dagen, så sørg for hele tiden at holde jer opdateret.