14-15 år

Om holdet

Klubben har en stor gruppe af børn og unge. Træningen er tilrettelagt med høj prioritet af socialt samvær. Træningen består af almen grundtræning med opvarmning, koordination og stræk samt træning af de forskellige atletikdiscipliner, fx løb, spring og kast.

Træning starter med opvarmning, stræk og koordinationsøvelser. Efter opvarmning trænes der de forskellige discipliner, som trænerne har sat på programmet. Som udgangspunkt trænes der to discipliner hver gang, fx kugle og starter. Træningen skal være sjov, og det sker også, at træningen afsluttes leg.

Udgangspunktet for hele træningen er, at det skal være sjovt og hyggeligt at komme til træning, og der er plads til alle uanset niveau.

I sommersæsonen trænes udenfor på stadion. Vi er ude uanset vind og vejr, så de unge skal være iklædt tøj efter vejret og kondisko. Det er også en god ide at medbringe en vandflaske. I vintersæsonen foregår noget af træningen indenfor i gymnastiksale på skoler i Tårnby Kommune.

Alle kan stille op ved stævner, og der opfordres til stævnedeltagelse, da det er her de unge får mulighed for at afprøve det, som de har øvet til træning. Udover deltagelse i konkurrencer byder stævnerne ofte også på socialt samvær blandt de unge, når de varmer op og venter mellem disciplinerne. I forbindelse med træning i sommersæsonen afvikles der nogle gange i løbet af sommeren atletikmærkestævne i forbindelse med træning, hvilket er en god mulighed for at øve stævnedeltagelse under afslappede former.

Træningstider

Maj
Tir
28
Træning for 14-15 årige
18:00 - 20:00
Tårnby Stadion
Tor
30
Træning for 14-15 årige
18:00 - 20:00
Tårnby Stadion
Juni
Lør
01
Træning for 10-15 årige
10:00 - 11:30
Tårnby Stadion
Tir
04
Træning for 14-15 årige
18:00 - 20:00
Tårnby Stadion

Holdets trænere

Profile Image
Jacob Rasmussen
42681918
Profile Image
Thomas Scharffenberger

Indmeldelse

Kontingent betales halvårligt og opkræves i forbindelse med opstart af sommer- og vintersæson. Ved indmeldelse undervejs i sæsonen betales der et justeret kontingent frem til næste sæsonstart (det justerede kontingent er den pris, der fremgår nedenfor - klik på det røde spørgsmålstegn for at se pris på halvårligt kontingent).

895,00 kr. 1. maj